Julehilsen

Om få dager er julen her for fullt og det gleder oss at sameiet er pyntet med stjerner og julelys i mange hjem! Det varmer spesielt godt i år, når julefeiringen kanskje blir litt annerledes enn hva vi kjenner til fra tidligere.

Før vi tar juleferie ønsker vi å informere om et par små ting:

Varmekabler i utvendig trapp mellom blokk 2 og 3 virker dessverre ikke denne vinteren. Dersom det kommer snø blir det brøytet manuelt her. Inntil videre må man være litt ekstra forsiktig på dager når det kan være glatt.

Det er også en jordfeil på en kobling for enkelte utelamper ved blokk 1 og 2 (små lamper som er plassert i blomsterbed). Vi har bestilt elektriker til å se på dette, men dette blir ikke reparert før jul.

Til dere som reiser bort i julen: Vi oppfordrer dere til å sikre løse gjenstander på balkonger, til å låse sykler, vogner og kjelker som står utenfor inngangspartier, og til å gi beskjed til naboen om at de gjerne kan holde et øye med boligen deres mens dere er borte.

Til dere som er igjen på Løren: Vi oppfordrer dere til å hjelpe oss med å holde et øye med området vårt, og som ellers i året ikke slippe uvedkommende inn i garasje eller oppganger.

Erfaringsmessig har vi mange snille barn og voksne på Løren som får mange presanger til jul, og det resulterer i mye søppel. Glanset gavepapir og pakkebånd sorteres i Oslo som restavfall. Gråpapir kan sorteres som papir. Er du ikke verdensmester i å kutte papp i små biter, er en enkel løsning å bringe dette til Løren minigjenbruksstasjonen som ligger bak Løren Torg. Den holder åpent fra mandag 28.12 på følgende tider:

  • Mandag: 12:30 – 18:00
  • Tirsdag: 07:30 – 13:00
  • Onsdag: 12:30 – 18:00

Til slutt vil vi informere om at juletreinnsamling i nærområdet er 7. januar 2021. Informasjon om alternative leveringssteder finner du her: https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/avfallshenting/henting-av-juletrar/#gref

Med dette ønsker vi dere alle en riktig god juletid og godt nyttår!

Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *