Varsel om strømbrudd 27. februar kl. 23.00

Det har nå blitt satt en ny dato hvor det vil det bli et strømavbrudd i forbindelse med ombygging av hovedtavlen til sameiet. Dette er en del av AMS-prosjektet med installasjon av nye strømmålere, sikringsskap og sikringer.

Strømmen i hele sameiet inkl. alle boliger/leiligheter vil bli koblet ut mandag 27. februar klokken 23:00 og er forventet tilbake tirsdag morgen 28. februar 06:00. Skulle arbeidet ta kortere tid vil strømmen komme tilbake så snart arbeidet er utført. 

Informasjonen under er det viktig å ha satt seg inn i forut for 27. februar. Seksjonseiere som leier ut sin bolig, må informere sine leietakere særskilt. 

Hva betyr strømavbruddet for deg? 

Dette betyr at dere bl.a. må tenke over at kjøleskap/frys ikke har strøm og derfor bør åpnes så lite som mulig, og at TV/internett og andre enheter som bruker strøm ikke vil fungere. Mobiltelefoner som er ladet vil fungere som normalt.

For de som skal være våkne etter kl 23:00 eller må opp i løpet av natten, så er det lurt å ha gjort klart lommelykter eller annen nødbelysning som ikke går på strøm. Vær svært forsiktig med bruk av stearinlys. 

Sirkulasjonspumpene for fjernvarmen vil være uten strøm. Varmen i radiatorer og baderom vil derfor kun ha «restvarmen» som allerede er i systemet. Varmen i leiligheten vil antakelig likevel holde seg noenlunde, så sant dører og vinduer ikke er åpne. Man må være klar over at det selv etter at strømmen er tilbake, vil kunne ta noe tid å få varmen opp på samme nivå som den var. 

Sameiet har også sirkulasjonspumper for kaldt vann som vil være uten strøm så dere kan oppleve dårligere vanntrykk den tiden strømmen er borte. 

Har noen i husstanden spesielle behov for strøm av f.eks. helsemessige årsaker, anbefaler vi å ikke være hjemme denne natten.    

Heisene vil være ut av drift i denne perioden og callinganlegget vil ikke fungere, men hoveddører vil kunne åpnes på vanlig måte med nøkkel. 

Belysningen utenfor leilighetene, mellom blokkene, på gangstier og i Lørenparken vil også være uten strøm. Beboere med el-bil ladere i parkeringsgarasjen vil ikke kunne lade sine biler, og det vil ikke være lys i garasjen. 

Vi anbefaler alle å holde seg innendørs denne natten, da området utendørs (inkludert Lørenparken) vil være helt mørklagt. Styret vil sette ut fakkelbokser mellom blokkene, og det vil også være representanter fra styret i området under strømavbruddet. 

Hva skjer etter dette? 

Når hovedtavlen har blitt bygget om gjenstår det at alle leiligheter får installert selve AMS-måleren. Dette er det Elvia som står for, og det er en relativt rask prosess (anslått til maks 30 min i hver bolig). Fremdriftsplan vil blir distrubert snarest mulig og arbeidet vil igangsettes kort tid etter ombyggningen av hovedtavlen. Vet du allerede nå at du blir borte i en lengre periode etter 28. februar, må du sørge for at noen andre har fått nøkkel til din bolig slik at tilgang kan gis. 

Skulle du ha noen spørsmål knyttet til strømavbruddet, ta kontakt med styret på styret@lorenparken.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *