Bytte av vannmålere i alle boligene

Vi har sendt ut varsel om at det skal byttes vannmålere i alle boligene. Bakgrunnen for byttet er at mange av vannmålerne ikke lenger virker som de skal pga. høy alder etc. I stedet for å flikke litt her og der bestemte vi oss for at alle skal få oppgradert målerne sine. Vi har inngått en såkalt leieavtale i relasjon til dette, slik at kostnadene pulveriseres over 10 år. Servicekostnader vi i dag har med de gamle målerne, blir redusert med de nye målerne slik at forskjellen i pris følgelig blir veldig liten på årsbasis.

Til orientering har alle boliger to vannmålere som befinner seg under kjøkkenvasken, og det er altså disse to som skal byttes nå i juni.

Vannmålerne er i sin tid installert av et firma som heter Techem som også foretar avlesningen av disse i dag. Det er også dem vi har inngått ny avtale med for installering av de nye målerne. Selve arbeidet blir imidlertid utført av et rørleggerfirma som heter VVT AS hvor ansvarlig person er Hans Råstad.

I varselet som er sendt ut til alle boligeiere, er det oppgitt et tidspunkt hvor byttet vil foregå i hver enkelt bolig. Techem har selv satt opp denne fremdriftsplanen i tråd med hva de anser som forsvarlig å gjennomføre pr dag. Hver leilighet må sørge for å ha en representant som enten er hjemme for selv å låse inn rørlegger, eller låne ut nøkkel til en snill nabo, slektning, venn eller lignende som kan være i leiligheten på det aktuelle tidspunktet. Dersom rørlegger ikke gis tilgang på aktuelt tidspunkt, må det avtales individuell avtale senere og denne må seksjonseier selv bekoste. Derfor håper vi at alle strekker seg så langt de kan for å få ordnet dette på en rask og smidig måte. Husk- det er mange snille naboer her!

 

 

3 tanker om “Bytte av vannmålere i alle boligene

  1. Hei! Dette er merkelig: får alle nyhetsbrev, men har ikke sett dette varselet, dessverre. Jeg er hjemme på dagtid, så ikke noe problem å komme inn her og bytte vannmåler, men vi har altså ikke registrert noen dato for dette ? Beklager å være til bry!

    • Hei,
      varselet skal være lagt i postkassen din. Midt på arket skal det stå både dato og tidspunkt. Hvis du ikke har fått varsel i posten bør vi få beskjed, slik at vi kan sjekke opp hvilken dag og hvilket tidspunkt du er blitt satt opp på.

      Hilsen Styret

  2. Vi har vært på ferie og kom ikke heim før i går kveld, synes det var veldig kort varsel på ca to-tre uker. Slik som dette kunne man fått bedre tid på spesielt rundt sommerferien. Og tonen i brevet var heller itje heilt bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *