Fasadeskylling – oppdatert

Da er runde 2 med fasadevask/spyling planlagt. Vasking vil nå inkludere bruk av såpe og børste slik at vi får bort alt støvet som har festet seg på spiler/kanter og den gule fasaden. De grå fasadeplatene vil fremdeles kun skylles med vann for å beskytte impregneringen.

Dette blir en mer omfattende prosess hvor det er vanskeligere å beregne tidsbruk, så gjennomføringen må være noe mer fleksibel med tanke på hvilke blokker som vaskes hvilke dager. For blokk 5 og 4 er den grå bekledningen allerede vasket, disse blokkene er forventet å bli klare noe raskere. Fasadevasken ser nå ut som følgende:

Dato
Uke 39, Mandag 25/9 til Onsdag 27/9 – Blokk 5,4 og 3
Uke 39, Onsdag 27/9 til Fredag 29/9 – Blokk 3 og 2
Uke 41, Mandag 9/10 til Tirsdag 10/10 – Blokk 1

De som utfører jobben kunne ikke garantere at de fikk vasket alle blokker i uke 39, så vi flyttet vask av blokk 1 til uke 41 (uke 40 er høstferie).  

VIKTIG

·       Denne gangen vil det brukes miljøvennlig såpe. Den kan sette flekker på møbler eller gjenstander hvis såperester skulle bli liggende og ikke er skylt bort. Alle møbler, gjenstander, planter mm. må ryddes inn/bort eller tildekkes. Leverandøren tar ikke ansvaret for såperester som eventuelt skulle lage flekker. Kun terrasser som er ryddet som vil spyles som tidligere.  

·        Husk å stenge alle vinduer og dører den dagen det vaskes i din/deres blokk slik at dere ikke får vann inn i leiligheten. De som utfører fasadevasken tar ikke ansvaret for eventuelt vannsøl eller vannskader hvis det ikke er lukket.

·         Alle gjenstander på svalganger må tas inn slik at det kan spyles.

Det vil brukes lift mellom blokkene disse dagene så det kan være noe begrenset framkommelighet. Det er ekstra viktig at barn ikke leker eller oppholder seg i nærheten av der arbeide utføres.

Vinduer og terrassedører kan bli noe møkkete etter fasadespylingen så beboere må selv tørke over eller vaske etter gjennomført fasadevasken hvis nødvendig.

Vennlig hilsen styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *