Filterutdeling

Det er tid for filterutdeling igjen. Det er viktig å bytte filter i ventilasjonsanlegget for å ivareta et godt inneklima. Vi anbefaler bytte av filter én gang i året, og gjerne to. I tillegg anbefaler vi at alle med jevne mellomrom kontrollerer sine ventilhetter for smuss. Ta en titt på hetten på svalgangen og fjern ev. støv og smuss derfra. Herfra trekkes luften inn i boligen din. Vask også filteret i viften over komfyren med jevne mellomrom. Har viften din et stålfilter, kan du vaske dette i oppvaskmaskinen. Ønsker du å bytte til et stålfilter i denne viften, har sameiet slike på lager for salg. Les mer om dette her: http://www.lorenparken.no/faq/jeg-trenger-nytt-filter-til-kjokkenviften/

Tørker du tøy i boligen din? Da er det viktig at du husker på å åpne ventilluken som gir direkte luft inn/ut fra boligen din. Dette er nødvendig for å unngå kondens og fukt i boligen din.

Første utdeling er 21. Oktober fra kl 1800 – 1900 i Envac-rommet under blokk 5.

Andre utdeling er søndag 24. Oktober fra kl 1600 -17.00 i Envac-rommet under blokk 5.

Lurer du på hvor Envac-rommet under blokk 5 er? Det enkleste er å gå gjennom garasjeanlegget. Gå helt inn mot enden av garasjen, og inn døren som går til oppgangen i blokk 5. Der finner du rommet. Dørene holdes åpen i tidsrommet hvor filterutdelingen finner sted.

2 tanker om “Filterutdeling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *