Hindre uvedkommende adgang

For å hindre uvedkommende adgang og påfølgende innbrudd anmoder vi alle om å lukke inngangsdørene til oppgangene og påse at disse går i lås. Benytt ikke garasjedøren unødvendig. Dersom du oppdager at ukjente personer står utenfor garasjeinnkjørsel og venter på at en bil skal kjøre ned, stopp ved porten slik at denne lukker seg slik at ukjent/uvedkommende bil/person ikke slippes inn.

Vi oppfordrer for øvrig alle beboere til å være oppmerksomme og ikke slippe uvedkommende inn i våre fellesområder. Hovedregelen er at man aldri slipper inn ukjente personer som ringer på dørtelefonen og som har en eller annen unnskyldning for ikke å komme seg inn på egen hånd. Hvis det er ukjente personer som du ikke har sett før, som følger med deg inn (f. eks. der dører har dørautomatikk) kan man gjerne spør om vedkommende bor der og evt. hilse på hverandre. Vær oppmerksomme på biler som står utenfor garasjeanlegget og venter på å kjøre inn og hør med folk som oppfører seg mistenksomt om hva deres ærend er.

Dersom du ser noen mistenkelige personer som oppholder seg i oppgangene eller i garasjeanlegget bør bomiljøvekteren ringes med det samme- det koster deg ingenting at disse rykker ut! Telefonnr er: 22 97 10 48

Dersom du bevitner innbrudd eller tyveri må politiet ringes omgående. Anmeldelse til politi kan gjøres på politiets nettside.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *