Kartlegging: fjernvarme og varmtvann

Styret har allerede før jul kommunisert til enkelte beboere at det er ønskelig å foreta en kartlegging av problemer som beboere opplever knyttet til fjernvarme og varmtvann.

Det er i den forbindelse delt ut et skriv til alle leiligheter hvor fremgangsmåte for innrapportering er skissert. Vi ber dere følge denne fremgangsmåten når dere gir tilbakemelding til styret. Merk at fjernvarme (varme i baderomsgulv og radiatorer) og varmt vann i vask/dusj er to ulike ting som ikke avhenger av hverandre.

Opplever du ingen problemer, kan dette også gjerne kommuniseres til styret. Vi understreker at problemer knyttet til gjennomstrømning innad i den enkelte bolig er beboers ansvar. Dette gjelder såvel vedlikehold av termostater, blandebatteri eller lignende. Kartleggingen som nå er igangsatt medfører ikke at styret tar ansvar for eventuelle problemer knyttet til den enkelte leilighet. Dette er ment som en informasjonsinnhenting for styrets del, for å få et overblikk over hvor, når og hvordan beboere opplever systemet og dets svakheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *