Lørendagen med band og beboerfest braker løs lørdag 7. Sept

Program for Lørendagen 7. september:

Vi åpner ved «Handlegaten» på Løren Torg kl. 12.00 og i løpet av dagen vil vi se disse fra scenen:

Eva & The Heartmaker
Tom Hugo
Malin Schavenius
Klovnen Knut
Flexus Barnekor

Det vil i tillegg bli streetdans, Kung Fu, Avancia vil vise hva de driver med og dagens konfransier er Yngve Connolly Gran.

Det vil også i år være handlegate med opp mot 30 stands fra lokalt næringsliv, ulike organisasjoner og salg i markedsboder.

Beboerfest:
På kvelden blir det beboerfest i Kanonhallen hvor RadioJam spiller.
Det vil bli salg av mat og drikke.
Dørene åpner kl. 19.30

Fristen for å melde seg på til beboerfest er satt til 2. september og DIN påmelding sender du til: lorendagen@gmail.com hvor navn, seksjonsnummer og adresse oppgis.

Det er viktig å være påmeldt, da det vil ligge lister i døren. Beboere som ikke er påmeldt og på liste, slipper desverre ikke inn.

Dagen arrangeres i regi av velforeningen. Vi ønsker gjerne flere frivillige, kunne du tenke deg å bidra? Ta kontakt med styreleder(a)lorenparken.no eller lorendagen@gmail.com

1 tanke om “Lørendagen med band og beboerfest braker løs lørdag 7. Sept

  1. Det er veldig misvisende når det står at det er bare å melde seg på beboerfesten. Så gjør vi det og får beskjed om at det kunn er for beboere med sameier tilknyttet løren velforening. Jeg bor i Frydenbergvn 52 det er ca. 100 meter fra kanonhallen. Følger meg jo da som en beboer på Løren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *