Nytt telefonstyrt portåpnersystem

Bruk av nøkkel er standard åpningsløsning som fulgte med leiligheter som har garasjeplass. Garasjeportåpner var tilvalgsmulighet når seksjonene var nye. Det er derfor ikke alle som har portåpner. Har en ikke portåpner åpnes garasjeporten ved å bruke nøkkel i nøkkelåpner som er plassert på veggen oppe ved garasjenedkjørsel og en snor ved garasjeutkjørsel.

En ny tilvalgsmulighet fra oktober 2017 er åpning av garasjeport ved bruk av telefon.
Denne tilvalgsmuligheten koster ikke noe å etablere og er dermed en kostnadsfri tilvalgsmulighet. En kan registrere 2 telefonnummer pr. parkeringsplass og det er KUN eier av parkeringsplass som kan bestille denne tjenesten. Det gjøres oppmerksom på at åpninger registreres og lagres.

Registrere / endre / slette telefonnummer gjøres ved å sende en mail. Mailen sendes til Lørenparken Parkering AS ( styret@lorenparkenparkering.no ), og når informasjonen er registrert og telefonnummer er klart til bruk vil bruker få e-post tilbake med veiledning på bruk.

Informasjon som styret trenger er:
Navn på bruker(e), Mobilnummer til eier av p-plass, Mobilnummer(e) som skal åpne porten, Adresse, Seksjonsnr. P-plassnr. og e-postadresse.

Registrering må gjøres av rettmessig eier av parkeringsplass (bruksrettshaver).
Leier du av private, er det eier som må gjøre registreringen. Ta kontakt med eier.

Portåpnere fra Ditec fortsetter å fungere, men vil bli faset ut på våren 2018. Alle må derfor registrer bruker på det nye systemet.

Styret i Lørenparken Parkering AS.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *