Oppstart av arbeid på varmtvann/fjernvarmeanlegg

Inva Engineering AS har inngått avtale med Lørenparken Boligsameie vedrørende sanitær og varmeanlegget. Arbeidene vil pågå i perioden 18.3.2019 – ca. 1.7.2019.

Arbeidet som skal utføres er:

• Kartlegging og innregulering av varmtvannsirkulasjon system ifm at det tar for lang tid å få varmtvann ved tapping. Dette er arbeider som skjer på hovedsystemet, utenfor leilighetene.

• Kartlegging og innregulering av varmeanlegget, her blir det behov for adkomst til alle leiligheter ca. 2 ganger. Alle vil motta varselbrev i postkasser ca. 2 uker før vi trenger adkomst.

Vi takker for oppdraget og håper på et godt samarbeid.

Vennlig hilsen Inva Engineering AS

4 tanker om “Oppstart av arbeid på varmtvann/fjernvarmeanlegg

  • Hei,
   Vi er ikke 100% sikre, men vi vil anta at dette også vil bli undersøkt i denne forbindelse. Vi vil ta det opp med INVA.

   Vi minner imidlertid om at trykket vi får, også er delvis regulert av kommunen, og ligger på 8 bar eller lignende.

   Mvh
   Styret

 1. Hei. Vi har ingen varme i vår leilighet, nr. 26G. Vi har skrudd ned radiatorene helt og badegulvet på fullt i håp om å i det minste få litt varme der, men det er iskaldt. Er det noen man kan ringe for å få fikset på dette?

  • Hei, beklager denne kommentaren har vi oversett. Dersom problemet fremdeles er aktuelt, ber vi deg om å sende henvendelsen på epost, fremfor en kommentar her. Da kan vi videresende henvendelsen til INVA direkte. Man må imidlertid forvente ujevnheter og manglende varme i perioden hvor arbeidene utføres. Dette er beklagelig. For øvrig kan vi informere om at vi parallelt i disse dager også utfører service på felles anlegg, slik at vanntrykk og renheten i fjernvarmevannet undersøkes.

   Styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *