Prøveordning for papirsøppel

Sameiet har i høst hatt ukentlige propper i søppelsjaktene på grunn av brukerfeil fra beboerne. Dette har medført store problemer for renovasjonsetaten ved tømming og til tider har det ikke blitt tømt søppel på flere uker, da proppene ikke lot seg løse enkelt. I tillegg har sameiet hatt høye ekstrakostnader på grunn av dette, da renovatøren ikke lenger har anledning til å løse proppene på stedet og styret må bestille ekstraservice og ekstratømming.

På bakgrunn av kontinuerlige brukerfeil, skal sameiet nå ha en prøveordning for papirsøppel. Nedkastet for papirsøppel er midlertidig stengt og det er plassert dunker for papirsøppel ut mot parken ved hver blokk. Disse kommer vi til å ha i en 6-ukers periode for å se om det da blir mindre propper. Dunkene vil bli tømt én gang ukentlig.

Vi minner om at det IKKE skal kastes papir i de andre sjaktene og at dere MÅ benytte papirdunkene utendørs eller minigjenbruksstasjonen.

 

 

1 tanke om “Prøveordning for papirsøppel

  1. Hei!
    Det har vært veldig mye fokus rundt søppelhåndtering. Styret har vært meget flink med å informere beboer samt engasjere folk til å håndtere søppel på riktig måte.
    Dessverre har jeg opplevd en meget ubehagelig episode i oppgangen min. En dame sto å kastet sitt søppel. På gulvet sto det tre poser med søppel, jeg hadde akkurat kommet inn i oppgangen og skulle ned til garasjen, der ble jeg stoppet av damen og nesten beskyld meg for ha lagt fra meg søppel der. Dette opplevde jeg som meget ubehagelig! Jeg vil bare oppfordre alle til håndtere søppelene sine riktig, så slipper vi slike unødvendige og ubehagelige episoder!
    Ha en riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *