Vaskejobben – status 29. august

PBT har over lang tid nå jobbet seg gjennom våre blokker, og det nærmer seg at oppdraget er fullført. I den forbindelse ble det gjennomført en befaring forrige uke, der punkter som styret anså som mangler ble tatt opp.

PBT kommer derfor i morgen for å rette disse opp, og det innebærer at de må spyle på enkelte svalganger på nytt. Det er ikke snakk om store områder av gangen, men likefullt vil det medføre ny støy og sjenanse med spyling her. I den forbindelse håper vi at dere kan bistå med å ta inn ting dere har stående på svalgangen allerede i kveld, slik at de kan igangsette arbeidet i morgen kl 08. PBT har i dag varslet at de påregner å rette manglene i løpet av kun én til halvannen dag, dvs. i morgen 30. august og ev. tirsdag.

Styret har også spurt om små tilleggsoppdrag, som skal vurderes før vi gir helt slipp på PBT.

15 tanker om “Vaskejobben – status 29. august

 1. Hei, Skal det gjøres noe arbeid på blokk 2? Fremkommer ikke tydelig for meg av oversikten. Er det behov for å rydde/fjerne på balkongene her?

  • Det skal gjøres arbeider på alle blokker. Blokk 2 hadde imidlertid ikke behov for klatrere, derfor har det ikke stått noe spesifikt om denne blokken. Vaskingen på blokk 2 påbegynnes i morgen, 1. juni og da med balkongsiden. Vi oppfordrer til rydding, innrulling av markiser samt lukking av vinduer.

 2. Går det an å be om at takterrasser og balkonger som må impregneres med klatrere blir impregnert asap? Altså de som ikke skal spyles på nytt? Slik det virker nå skal alt spyles først, og i tillegg om igjen, og i så fall blir det jo fort neste uke igjen før vi kan ta uteområdene i bruk på vanlig måte i blokk 1. Det har allerede vært over to uker med flytting av møbler og ting inn/ut flere ganger, og et kjempekaos med rot inne og ute, og vi er skikkelig lei og slitne.

  • Impregneringen er ikke påbegynt, men de trenger kun 1-1,5 meters plass for å påføre denne. Vi varsler når dette påbegynnes.
   Balkonger og terrasser kan brukes som vanlig. Informasjonen på hjemmesiden og tavlen har blitt oppdatert daglig, slik at man kan fjerne gjenstander i tide.

   • Ok, jeg forstår det da slik som at de ikke skal impregnere på mandag? I følge informasjonen dere har gitt har det vært mye kontrabeskjeder, det har virket som at de skulle impregnere både første og andre uka, mye fram og tilbake. Ikke så lett å forholde seg til.

 3. Hei, ser av oppdatering lagt ut 4juni at de nå skal påbegynne blokk 3. vil dette si at de er ferdige med de områdene som klatrerne kanskje skulle vaske om igjen? Eller er det fortsatt noe som gjenstår ?

  Med andre ord, kan alle vi som har hatt klatrerne hos oss nå regne med at kun impregnering gjenstår?

  • Hei,
   i utgangspunktet er svaret på dette «ja». De er kjent med at vi ikke har varslet om ytterligere vasking ved klatrerne lenger nå. Imidlertid har vi bedt dem om å se over noen særskilte plasser (særlig blokk 5), fordi resultatet ikke er markant bedre. Vi har bedt dem om å undersøke muligheten for å ta dette fra lift. Ellers oppfordrer vi alle til å unngå å forlate boligen med markisene ute nå i disse dager, slik at det er enkelt for dem å komme til vegger både over og under.

   Styret.

   • Ok, ettersom jeg bor i blokk 5 (den delen som ble tatt med klatrere) må jeg jo da anta at dette svaret betyr at de kanskje skal vaske på nytt?
    Er det mulig å prioritere dette og gi tilbakemelding når de er ferdige/avgjørelsen er tatt? Vi i blokk 5 har jo mer eller mindre hatt utemøbler i stua 3 uker i strekk nå, så er jo litt slitsomt å vente på at de kanskje skal vaske på ny.
    Setter pris på all info dere kan gi, takk på forhånd!

    • Ja, vi vil varsle så snart vi vet noe mer. Dette ble tatt opp med dem i dag tidlig, og informasjonen du har fått er dermed det ferskeste vi har.
     Balkongene kan benyttes som vanlig inntil vi varsler på ny.

     Styret

     • Slik jeg forstår spørsmålet handler det om å bli prioritert slik at en unngår å flytte møbler frem og tilbake ikke om å bli varslet. Det var samme problemstilling i blokk 1 og da ble det prioritert å vaske ferdig der før en fortsatte. Det dumme var at også blokk fem fikk beskjed om å flytte møblene samtidig som blokk 1. slik at vi har ventet en smule lenger.

  • Hei, det har gått trått med impregneringen. Så langt har de kun impregnert sydsiden av blokk 1. I morgen gjenopptar de arbeidet med impregnering, men pga. manglende varsling antar vi at de fra i morgen tar områder som ikke krever rydding av beboerne. De har opplyst at de vil lage en plan for videre impregnering gjeldende for neste uke – og vi krysser fingrene for tørt og fint vær!

 4. Hei!
  Vil vi få beskjed på forhånd når de kommer for å impr. balkongene ?
  Jeg har nå hatt noen balkongmøbler stående i stua en stund i tilfelle de skulle komme uten at jeg visste når de kom.
  Vil gjerne bli kvitt de fra stua. Kan jo bare flytte de inn igjen kvelden i forveien.

  • Hei,
   PBT har hatt trøbbel med bemanning og derfor har oppdateringene våre latt vente på seg. Det er beklagelig.
   Vi vet pt. ikke når de kommer for å impregnere. Imidlertid mener de at det vil gå bra med impregneringen, også med balkongmøbler ute. Dette var mer sårbart for klatrerne, som måtte lande et sted. Resten av impregneringen blir utført med lift, og dermed kan balkonger bare brukes som normalt. God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *