Rydding i fellesområder

Vi har hatt en rydderunde og det var svært mye hensatt søppel i fellesområder. Det vil si søppelrom og bodområder. Vi minner om at det ikke er tillatt å henstille søppel på fellesområdene, og at dette i verste fall kan bli bøtelagt med kr 1500 av sameiet, etter husordensreglene pkt. 6.4.

Fortsatt er det noen steder at det står store gjenstander som kasser, vaskemaskiner etc. Her har vi hengt opp lapp på gjenstandene med anmodning om fjerning. Blir dette ikke fjernet innen 14 dager av rette eier, vil vi bøtelegge vedkommende eier som har bod nærmest til gjenstanden. Vet du at du har ting utenfor boden din, bør du ta en sjekk med det samme for å slippe den sure boten.

Når det gjelder uteområder, ser vi også at det er flere som benytter seg av området under branntrappen til oppbevaring. Dette området skal være fritt for gjenstander. Bildekk etc må oppbevares i egen bod, ellers finnes det også utmerkede dekkhotell i nærheten.

Vi oppfordrer også alle til å rydde rundt egen bolig og ikke minst på luftebalkonger. Det flyter til tider over med sykler, akebrett, pinner, steiner, ødelagte planter, oppussingsmateriell og hagemøbler til alle årstider. Dette kan med fordel ryddes opp i, evt. oppbevares i egen bod. Husk på at dette kan oppfattes som sjenerende for dine naboer- spesielt når boligstrukturen er slik at man i egen stue ser over på andres inngangsparti. Vi minner også om at gjenbruksstasjonen har gode åpningstider fem dager i uken https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/gjenbruksstasjoner/loren-minigjenbruksstasjon/