Søppelhåndteringen altfor dårlig

Beboere i vårt sameie er altfor dårlig til å håndtere sitt eget søppel. Det blir kastet mye i sjakten som ikke skal ned der. Vi minner igjen om at det kun er ordinært husholdningsavfall som skal ned i sjakten. Matavfall i grønn pose med minimum dobbel knute, plastemballasje i blå pose med minimum dobbel knute og restavfall i ordinær bærepose med minimum dobbel knute. Papir og papp må kappes i passende biter og aldri tvinges ned i stor størrelse. Vi har store kostnader knyttet til å løsne «propper» nedi tankene og søppeltømmingen tar lang tid (hva igjen koster mer). Styret må vurdere økning av felleskostnadene dersom det ikke snart skjer bedring fra beboernes side.

Sjakten er på sitt lengste 200 meter og det er derfor svært viktig at posene er godt knyttet igjen og alt de ikke er for fulle. Søppelet suges nemlig opp ute ved Lørenveien 38.

Bildene under viser søppel kastet i sjakten i blokk 1 siste uken i juli. Vi krever bedring av dette!!

image

image

Styret fakturerer beboer direkte uten ytterligere forvarsel, dersom vi finner ut at det er ditt søppel. Gebyret er på 1500 kroner. For mer informasjon se oppslag ved sjakten. Vi minner om løren minigjenbrukstasjon som ligger kun 100 meter unna vårt sameie i vekslerveien.

Har du sett noen kaste gjenstandene på bildet over? Ta kontakt med styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *