Status byggearbeider

Byggearbeidene har tidligere vært varslet ferdigstilt i slutten av juli. Det ligger fremdeles an til at de langt på vei blir ferdige til dette (hvilket utgjør omlag 3 uker etter den opprinnelige planen). Det vil imidlertid gjenstå arbeider også i august, men dette er ikke på langt nær så omfattende arbeider som har pågått frem til nå. 

I fellesferien har vi lagt opp til at de jobber ordinære dager i lengde, men vi har avtalt at bråkete arbeider skal forsøkes utført noe senere på formiddagen (og ikke med oppstart kl 07 slik det har vært hittil). Dette ønsket vi for å gjøre sommeren på Løren så god som mulig.

Om videre fremdrift kan vi i korte trekk si følgende:

  • Blokkene 1-4 er så og si ferdigstilt.
  • Det gjenstår finish-arbeider, dvs. vasking av smuss på nye fasadeplater, gjennomgang av utført arbeid, montering av elektriske deler slik som lamper, ringeklokker m.m. Dette er ting som blir gjort helt mot slutten og dermed i august. Eventuelle arbeider i høyden blir gjort ved hjelp av lift, etter at stillasene er tatt ned. 
  • Blokk 5 gjenstår de siste 3 ukene i juli. 
  • Vi har bestilt syv nye svalgangsdører. Disse vil bli satt inn i starten av august.
  • Vi har bestilt glasstak som skal monteres på øverste svalgang i alle blokker, samt over hovedinngangspartiet på bakkeplan. Disse blir montert i starten av august. 
  • Vi har innhentet tilbud på impregnering av fasadeplater. Styret har ikke tatt stilling til tilbudet, men ønsker i det minste å gjennomføre dette på deler av fasaden. 

Når fasadearbeidene er gjennomført har vi fått en fin og solid fasade. Det vil likevel gjenstå annet vedlikeholdsarbeid, slik som bl.a. beising av rekkverk, boning av gulv i oppganger og vinduspuss av trappehus. Disse arbeidene er ikke planlagt enda, men en gjennomgang av bygningsmassen vil bli gjort når fasadearbeidene er ferdige. Vi har en stor boligmasse hvor det naturlig vil påløpe en del arbeider.1 tanke om “Status byggearbeider

  1. Ser ikke ut til at de som gjør utbedringer på kledning har blitt informert om at de hvite kablene er FIBER!! Og bør behandles deretter. Her henger de i trekkerør av stål med knekker overalt! Jeg måtte rette litt på en kabel for at internett/tv skulle virke. Ikke holdbart!! Fiber tåler ikke knekk siden det har en glasskjerne som fører lys. Se bilder på facebook-gruppa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *