Styret ønsker deg en god sommer ..

som du samtidig kan bruke på å male håndløperen/balkongdeleren din (om du ikke allerede har gjort det). Har du oljeblanding til overs kan du gi den til naboen. Styret vil sette opp ny dato for å dele ut oljeblanding over sommeren.

Alle felleshåndløpere skal nå være tatt, hvis dere oppdager noen mangler gi oss i styret beskjed.

Styretelefon og styre-e-posten vil ha redusert tilgjengelighet i sommer.

Styret ønsker å minne om 2 paragrafer i vedtektene som er spesielt relevant nå i sommerhalvåret:

§ 4 Vedlikehold

…Likeledes skal hekker og annen skjerming for innsyn ikke være høyere enn 1,2 meter. Hekker skal heller ikke gå utover bredde på 50 cm utenom heller på bakkeplan.

 

§ 11 Særlige regler vedrørende ba lkonger/terrasser/utearealer samt fellesarealer

De enkelte sameiene og de enkelte eierseksjonseiere er forpliktet til å sørge for at balkonger/terrasser og utearealer beholder sin orden og sitt kvalitetspreg og forsetter å være samsvar med skiltingsprogram og andre generelle retningslinjer som gjelder for Løren. På denne bakgrunn er det ikke tillatt med forskjellige markiser, bruk av parabolantenner eller lagring på balkonger/terrasser/utearealer. Grilling med gass eller elektrisk grill på balkonger/ terrasser og fellesarealer er tillatt, under forutsetning av at brann og sikkerhetsforskrifter følges. Bruk av kulegrill er ikke tillatt. Oppsetting av terrasse skillevegger og etablering av faste bygningsmessige installasjoner, terrassegulv, gjerde, hekk og lignende er ikke tillatt uten skriftlig godkjenning fra styret.

Sameiere med eksklusiv rett til uteareal på bakkeplan må søke om forhåndsgodkjenning hos sameiets styre før oppstart av eventuelle ønskede gravearbeider grunnet fare for punktering av membranduk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *