Vedlikehold i juni

Puss og beis av håndløpere på svalganger:

Flere steder flasser beisen av håndløperne på svalgangene. Disse vil derfor nå bli vedlikeholdt på nytt, og arbeidet skulle vært påbegynt uke 22. Det ble imidlertid noe forsinket, og tas fortløpende etter fasadeskyllingen. Der håndløperne er råteskadet, vil disse bli byttet ut. Vi oppfordrer samtidig alle beboere til å ta en titt på egne håndløpere og sette i gang eget vedlikeholdsarbeid før sommeren kommer slik at sameiet får et pent og enhetlig utseende.

Fasadeskylling 12.- 16. juni – utsatt

Byggearbeidene på Løren Vest har medført en del støv på våre blokker. Styret har derfor fått dekket en fasadeskylling av utbygger, og dette var opprinnelig planlagt gjennomført 12.- 16. juni. Dette er nå utsatt pga. gjeldende vanningsforbud i Oslo. Vi ser for oss gjennomføring i september 2023.

Det vil ikke bli brukt kjemikalier på samme vis som sist, da dette er en støvskylling. Nærmere informasjon om hvor de starter opp mv. kommer.

Garasjevask 20.- 21.juni

Garasjevask gjennomføres 20. og 21. juni fra kl. 08.00-15.30 og planen blir slik:

Tirsdag 20. juni må alle biler fra plass 251 til og med plass 156 ut av garasjen.

Onsdag 21. juni må alle biler fra plass 155 til og med plass 1 ut av garasjen.

Det er svært viktig at alle noterer seg datoen og sørger for at bilen er ute i angitt tidsrom. Gjenstander hensatt i garasjen må fjernes og vil ikke bli erstattet ved ev. skader som følge av vasken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *