Viktig informasjon om oppgradering av utstyr til TV/internett

Altibox/Viken Fiber skal oppgradere hjemmesentralen i mange av våre boliger i forbindelse med at sameiet har signert en reforhandlet avtale med dem. Innlegget om avtalen leser du her: http://www.lorenparken.no/revidert-avtale-med-altibox-viken-fiber/

Listene for når de trenger tilgang til din bolig, er nå hengt opp i alle oppganger. Montøren starter med blokk 1 allerede fra 13. mai. Vi ber deg merke deg dato og tidspunkt for din bolig, og sørge for at montøren får tilgang. Dersom timen må byttes, anmoder de om at du forsøker å bytte med en nabo eller at du på annet vis gir dem tilgang, før du ber om ny tid. Det er totalt 142 av 200 boliger som må ha montør på besøk.

Står ditt navn ikke på listen? Det betyr at du allerede har riktig utstyr og at montørene dermed ikke trenger tilgang til din bolig.

I tillegg til hjemmebesøket fra montøren, vil du motta en ny dekoder til din TV. Denne blir sendt deg per post. Har du i dag flere dekodere, får du tilsendt det samme antall dekodere som du har i dag. Den gamle dekoderen leverer du til resirkulering, eksempelvis på gjenbruksstasjonen eller annet returpunkt for el-avfall.

Det er svært viktig at ingen kobler til den nye dekoderen før 1. juni 2019. Mottar du dekoderen før denne datoen, må du altså vente med å koble den til.

1 tanke om “Viktig informasjon om oppgradering av utstyr til TV/internett

  1. Hei!
    Jeg la nøkkel i postkassen og de har vært her.
    Hvordan får jeg tilbake nøkkelen?
    Kan kanskje legges i min postkasse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *