Strømbrudd 30. januar

Det vil bli et strømavbrudd i forbindelse med installasjon av det nye ladeanlegget i garasjen.

Strømmen i hele sameiet inkl. alle boliger/leiligheter vil bli koblet ut tirsdag 30. januar 2024 klokken 10:00 til 14:00. Hvis arbeidet går raskere vil strømmen komme tilbake så snart arbeidet er utført. 

Informasjonen under er det viktig å ha satt seg inn i forut for 30. januar. Seksjonseiere som leier ut sin bolig, må informere sine leietakere særskilt. 

Hva betyr strømavbruddet for deg? 

Dette betyr at dere bl.a. må tenke over at kjøleskap/frys ikke har strøm og derfor bør åpnes begrenset, og at TV/internett og andre enheter som bruker strøm ikke vil fungere. Mobiltelefoner som er ladet vil fungere som normalt.

Sirkulasjonspumpene for fjernvarmen vil være uten strøm. Varmen i radiatorer og baderom vil derfor kun ha «restvarmen» som allerede er i systemet. Varmen i leiligheten vil antakelig likevel holde seg bra da det er et kortere strømavbrudd, så sant dører og vinduer ikke er åpne. Man må likevel være klar over at det selv etter at strømmen er tilbake, vil kunne ta noe tid å få varmen opp på samme nivå som den var.

Sameiet har 2 stk. vannpumper som sørger for bra trykk på kaldtvannet i sameiet, disse vil også være uten strøm. Dere kan derfor oppleve begrensinger i vanntrykket under strømavbruddet.   

Har noen i husstanden spesielle behov for strøm av f.eks. helsemessige årsaker, så vennligst gi beskjed til styret.   

Heisene vil være ut av drift i denne perioden og calling anlegget vil ikke fungere, men hoveddører vil kunne åpnes på vanlig måte med nøkkel. 

Beboere med el-bil ladere i parkeringsgarasjen vil ikke kunne lade sine biler, og det vil ikke være lys i garasjen. Garasjeporten vil stå åpen under strømavbruddet. 

Skulle dere ha noen spørsmål knyttet til strømavbruddet, ta kontakt med styret på styret@lorenparkenparkering.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *