Jeg ønsker å pusse opp leiligheten, hva må jeg tenke på?

Du står fritt til å pusse opp boenheten din. Du må imidlertid forhøre deg med styret, dersom oppussingen innebærer riving av vegger. Dette av hensyn til bygningskonstruksjonen for øvrig.

Dersom du skal bytte blandebatteri, det være seg på bad eller kjøkken, ønsker vi å bli gjort kjent med dette. Vi har opplevd at det oppstår problemer med varmtvanntilførsel i en bolig når en annen bytter blandebatteri. Dette har noe med oppbyggingen av røropplegget å gjøre, og bytte av blandebatteri må derfor gjøres i samråd med rørlegger. Det bør også brukes gode produkter.

Du bør også rette deg etter anvisninger for skruing/boring og lengde på skruer, for å hindre rørbrudd o.l. i bygningskroppen. Informasjon om dette finner du under «teknisk» på «ofte stilte spørsmål».  Dersom oppussingen innebærer bytting av blandebatteri på bad eller kjøkken, ønsker styret å ha beskjed om dette. Les mer om årsaken til dette under «teknisk» på «ofte stilte spørsmål».

Aktiviteter som medfører støy for naboer, som boring, saging, evt. skruing utføres i tidsrommet angitt i husordensreglenes pkt 4.3. Gjeldende husordensregler finner du her: http://www.lorenparken.no/wp/wp-content/uploads/2012/07/Husordensregler-av-24.-mars-2015.pdf

Posted in: Teknisk