Kjøkken

Flexitkjøkkenvifte

Anbefalt kjøkkenfilter er et stålfilter. Da flere boliger fremdeles har et sort filter i et slags gummimateriale, har vi nå fått kjøpt inn stålfilter til redusert pris. Prisen for filteret er ved kjøp av styret kr 425.  Vil du kjøpe dette på egenhånd på eksempelvis Byggmakker, koster det kr 655.  Det er viktig å ha et godt filter for å forhindre at fett fester seg i kanalene og skaper brannfare. Husk at brann i din bolig i verste fall kan påvirke andre.

Vil du kjøpe et nytt filter av oss kontakter du styret via kontaktskjemaet som du finner her: Kontaktskjema Du vil da bli bedt om å sette inn kr 425 på styrets konto og forevise kvittering ved utlevering av filteret.

Dersom du skal bytte blandebatteri på kjøkken (eller forsåvidt bad), ønsker vi gjerne å vite om dette. Bakgrunnen er at vi har opplevd at et bytte i en leilighet kan påvirke vanntilførselen (fortrinnsvis varmtvann) i en annen leilighet. For å kunne finne problemet i et slikt tilfelle er det fint å vite om det er gjort et bytte i en leilighet og om dette evt. kan forårsake problemet. Evt. bytte av bladebatteri må uansett gjøres i samråd med rørlegger og det anbefales å bruke gode produkter.

Krankjøkken

Kjøkkenfronteroverflatebehandling