Filter til kjøkkenventilator

Før jul hadde vi Oras på befaring i et knippe leiligheter for å undersøke om kanalene fra kjøkkenviften har mye fett i seg og på den måten skaper brannfare i boligene. Heldigvis hadde leilighetene som ble undersøkt lite fett, hvilket betyr at filteret som sitter i kjøkkenhetten fungerer godt. Det er viktig at dette vaskes jevnlig, og mange typer kjøkkenfilter kan enkelt settes i oppvaskmaskinen.
Det ble oppdaget at flere leiligheter har et sort filter i et slags gummimateriale. Dette var smuldret opp enkelte steder og ser ut til å tåle damp, varme og oppvaskmaskinen dårligere enn et stålfilter. Da det bedre valget er et stålfilter, har vi nå kjøpt inn 50 stålfilter i sameiet som dere kan kjøpe av styret dersom dere ønsker å bytte filter. Filteret har fått en pris på kr 425 hos oss. Vil du kjøpe dette på egenhånd på eksempelvis Byggmakker, koster det kr 655. Dersom etterspørselen blir stor bestiller vi inn flere filter til samme pris- alle som ønsker skal selvfølgelig få kjøpe.

Det er viktig å ha et godt filter for å forhindre at fett fester seg i kanalene og skaper brannfare. Husk at brann i din bolig i værste fall kan påvirke andre.

Vil du kjøpe et nytt filter av oss kontakter du styret via kontaktskjemaet som du finner her: Kontaktskjema Du vil da bli bedt om å sette inn kr 425 på styrets konto og forevise kvittering ved utlevering av filteret.

Vi minner også om at vi har lyspærer til bad for salg, da denne har vært vanskelig å oppdrive i alminnelige butikker. Prisen for denne er kr 150.20160211_223347

20160211_223335

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *