God jul og godt nyttår!

Sameiet er pyntet og lyst opp flott av dere beboere med lyslenker på balkonger og stjerner i vinduene. Takk for at dere bidrar til et hyggelig miljø og koselig julestemning!

Julen innebærer ikke bare god mat, fri fra jobb og skole og småkaker, men også gaver er en sentral del for mange. Disse generer igjen en god del søppel og vi kan derfor ikke unnlate å bevisstgjøre dere på søppelhåndteringen. For å unngå at sjaktene blir tette i romjulen når det er vanskelig å få inn servicepersonell, er det viktig at alle gjør sitt beste med å kappe papp i småbiter, ikke krølle altformye gavepapir i samme klump og ikke minst å fylle restavfallposter passelig fulle og lukke dem med dobbel knute.  Stort avfall bør leveres på gjenbruksstasjonen (og det er faktisk også mye enklere enn å kutte det opp i småbiter ved sjakten).  Gjenbruksstasjonen har åpent i romjulen til følgende tider:

  • Mandag (28.12): 09:30 – 15:00
  • Tirsdag (29.12): 07:30 – 13:00
  • Onsdag (30.12): 09:30 – 15:00

Mer informasjon om hva du kan levere der finner du her https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/gjenbruksstasjoner/loren-minigjenbruksstasjon/

Juletreet blir du ikke kvitt på Løren minigjenbruksstasjon og det passer naturligvis heller ikke i søppelsjakten. Oslo kommune har imidlertid tidligere år hatt juletreinnsamling på nyåret, og vi legger ut informasjon om hvor og når det er så fort vi har det tilgjengelig.

last ned

Styret ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *