Komprimatorbil 7. oktober

Komprimatorbilen kommer til Løren 7. oktober. Dette er en strålende anledning til å få ryddet unna avfall som ikke kan kastes i søppelnedkastet slik som ødelagte paraplyer, ødelagte akebrett, gamle vogner, den knuste blomsterkrukken etc.

For vår del blir denne stående utenfor Kanonhallveien 66 fra kl. 20.00 til 20.30 og du må selv møte opp for å kaste ditt avfall i bilen. Erfaring fra tidligere år tilsier at det kan bli noen forsinkelser ved dette, ettersom bilen ofte må tømmes underveis. Har du tenkt til å kaste noe, må du med andre ord beregne god tid. Det er ikke tillatt å etterlate søppel ute.

Vi som bor på Løren har også en minigjenbruksstasjon med gode åpningstider: https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/alle-gjenbruksstasjoner/loren-minigjenbruksstasjon/#gref. Ting som ikke går i søppelnedkast eller som andre kan bruke om igjen, spesialavfall eller avfall som er egnet til materialgjenvinning bør leveres hit og ikke i komprimatorbilen. Det er bedre for miljøet og rimeligere for oss beboere.

Det er også viktig å være klar over at det er visse unntak for hva som kan kastes i komprimatorbil, se eksemper på avviksvarer/spesialavfall under:

Elektronikk slik som: Barbermaskin, lamper, telefon, mobillader, radio, tastatur, datamus, printer, elektrisk leketøy, elektronisk leketøy, PC, monitor, TV, videospiller, DVD-spiller, panelovner, elektrisk kjøkkenutstyr, kjøleskap, komfyr etc.

I tillegg kan nevnes: olje-ovner, bildekk, motorsykkeldekk, kuler og krutt, maling, lakk, løsemiddel, gassbeholder, bilbatterier og annet farlig avfall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *