Lysere og hyggeligere gangvei mot Løren vest

I fjor gjennomførte Løren Velforening utskiftning av en del av lampene i parken, slik at det skulle bli hyggeligere å gå der på kveldstid. I tillegg ble det installert lys ved fotballbanen.

I år har Løren Velforening tatt for seg området på vestsiden av vårt sameie, gangveien mot Løren Vest. Her er lampene byttet til LED lamper langs hele gangveien fra Børsteveien og ned til vår fremste blokk mot Rema 1000. I tillegg er det lagt nytt gress rundt det store treet, treet er blitt beskåret for råtne farlige grener og stammeskudd, og skråningen mot naboene vil i løpet av høsten bli pent beplantet.

Lurer du på hva Velforeningen ellers driver med, kan du lese mer om det her: http://www.loren.no/bo-pa-loren/ og her http://www.lorenparken.no/hva-gjor-loren-velforening/

 

1 tanke om “Lysere og hyggeligere gangvei mot Løren vest

  1. Vær så snill å ikke skamklippe trærne våre, vi vil ha frodig naturlige store trær, så det ikke bare blir å se rett i naboblokka overalt. Og hyggelig med fuglekvitter fra store trær. Hva med et barnål tre der hvor lekelastebilen sto tidligere? Det hadde blitt pent. NB se på de skamklipte rognebærtrærne baksiden av Rema1000, hvem har egentlig gjort dette??? Takk for nytt lys, det blir fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *