Oppsamling målerbytte- vannmålere

I dag er det sendt ut varsel til de resterende seksjonseierne som ikke fikk gjennomført målerbyttet (vannmålere) før sommeren. Informasjonen i varslet er i all hovedsak sammenfallende med informasjonen i varselet som ble sendt ut før sommeren og som du også kan finne informasjon om i innlegget vårt fra 1. juni: http://www.lorenparken.no/bytte-av-vannmalere-i-alle-boligene/

Vi gjentar for ordens skyld:

Målerne som skal byttes er plassert i skap under vasken på kjøkkenet. Byttet vil bli utført av VVT AS. Beregnet servicetid er basert på tidligere målerbytte, men vi ber likevel om forståelse for at tidsforbruket kan variere ved uforutsette problemer. Forventet tidsforbruk er 30 min. i hver bolig.

På tidspunktet som fremgår av brevet ditt, må du gi rørlegger tilgang til målerne under vasken og til fordelerskapet i kjøkkenbenk. I den forbindelse må du rydde vekk alle ting som kan blokkere. Som varslet tidligere, vil denne oppsamlingsgjennomføringen bli fakturert seksjoneier. Dersom rørlegger ikke får tilgang på oppsatt tid, vil ytterligere ekstraomkostninger påløpe.

Hvis du/dere ikke har anledning til å være tilstede på angitt tidspunkt bør dette samordnes med nabo eller andre.

Vi håper dere har forståelse for at målerbytte i 200 leiligheter er tungt å organisere, og vi håper dere kan strekke dere langt for å bidra til at de resterende byttene også kan bli gjennomført på en effektiv og smidig måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *