Praktisk info vedrørende nye sikringsskap

Vi har fått enkelte henvendelser med spørsmål om hvor mye plass som trengs for monteringen av de nye skapene, og om fastmonterte løsninger må fjernes.

De nye sikringsskapene er noe større enn dagens sikringsskap. Dagens sikringsskap er ca 71 cm høye og 35 cm brede. Hvor mye de bygger ut fra veggen varierer litt fra leilighet til leilighet, fordi det har kommet an på hvor mye plass det har vært for innbygging tidligere.

De nye sikringsskapene er 78,5 cm høye og 40 cm brede. I tillegg bygger de en del mer ut fra veggen, men det vil (som ved de gamle skapene) variere litt fra leilighet til leilighet alt ettersom hvor mye plass det har vært for innbygging tidligere.

Siden skapet er omtrent 8 cm lengre og 5 cm bredere enn det gamle, vil hullet i veggen måtte bli kappet større enn det er i dag. Det vil kanskje også noen steder bli nødvendig for GK Elektro å etablere festemuligheter i bakkant av skapet, for å få dette festet godt. De som ev. har bygget noe måltilpasset rundt dagens sikringsskap (garderobeløsninger, knagger, hyller etc), må derfor demontere/flytte dette for at det skal bli mulig å installere det nye skapet. Det må være ryddet romslig med plass for å jobbe med monteringen rundt hele skapet. Som tidligere nevnt har GK Elektro uttalt at det må være minst 50 cm arbeidsrom rundt skapene. Dette er ment som en indikasjon på hvor stor plass to mann trenger for å ha romslig med mulighet til å komme godt til for å jobbe (og er ikke en indikasjon på hvor stort skapet blir).

GK Elektro vil hver morgen i tidsrommet 07.30 – 08.00 gå innom leilighetene som står for tur for å gi eventuelle beskjeder og/eller ta i mot nøkler. Strømmen blir tatt fra kl. 08.00.

Når det gjelder nøkkellevering, vil det ikke være mulig å levere nøkler til GK Elektro før på morgenen den aktuelle dagen. Hvis man ikke er hjemme den aktuelle dagen, må nøkkel i forkant være overlevert til noen som kan gi tilgang til GK Elektro den oppsatte dagen. Det mest praktiske her vil antakelig være å samordne seg med en av naboene som er satt opp samme dag og som da tar ansvar for to leiligheter den dagen. Hvem som er satt opp samme dag, finner du i skjemaet. Har du kodelås på døren din, kan denne sendes til styret (husk navn, adresse, telefonnummer) så sørger vi for at det videreformidles til GK Elektro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *