Status byggearbeider

Fremdeles er byggearbeidene i rute. Styret har ikke fått noen varsler om forsinkelser. Vi bruker noe mer tid på blokk 1 fordi vi har ventet på leveranser og fordi vi gjør viktige avklaringer av betydning for alle blokkene. Dette gjelder blant annet beslag, takoverbygg og løsning mot overganger.

Det jobbes med å ferdigstille blokk 1. Vi håpte å få stillaser ned før påske, men stillasmontøren sliter med lite mannskap i disse korona -tider.

Koronapandemien har også resultert i at flere av arbeiderne, som normalt ville reist hjem til påske, må bli i Oslo. Fokus Bygg fortsetter derfor drift som normalt mandag, tirsdag og på onsdag (til kl 14). Vi beklager for dette.

De er godt igang med blokk 2 og har påstartet blokk 3. Gavlveggene (rundt hovedinngangsdøren), tas fortløpende.

Det jobber mellom 7-13 personer her fra nå og frem til sommeren. Fokus Bygg har tatt forbehold om forsinkelser pga koronapandemien, men de er foreløpig i normal drift. Arbeiderne har fått retningslinjer om hvordan de skal forsøke å holde avstand til oss som bor her på sitt eget språk og det er ellers god kommunikasjon mellom sameiet og byggeplassleder. Informasjon om kontaktpersoner henger synlig ved brakkene.

Vi ber alle om å være ekstra oppmerksomme på uvedkommende i området i byggeperioden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *