Vannlekkasje bodområdet blokk 1- oppdatert!

I løpet av helgen oppstod det en vannlekkasje i en bolig, som av beboer er blitt holdt under kontroll. Det viste seg imidlertid i dag at denne samtidig har spredt seg nedover til bodområdet i blokk 1.Vannet til det aktuellet røret skal være stengt av slik at det ikke lenger kommer vann i bodområdet og skadene ikke blir større.

Takplater er blitt skadet og det kan se ut til at det har rent noe vann inn i en eller to boder. Beboere har bistått med varsling (gode naboforhold lønner seg!). I morgen tidlig kommer forsikringen med takstmann, og skadene i taket og den aktuelle leiligheten blir trolig utbedret omgående.

Har du bod i denne blokken, ber vi deg ta en sjekk av dine gjenstander.  Har ting i din bod blitt skadet, anbefaler vi deg å kontakte innboforsikringen din.

Oppdatering 16.01.2018: I dag var forsikringen her og befarte skadene. Skadene er små og det er ikke mye fuktighet i taket i bodområdet. Den berørte leiligehten får utbedret skadene snarlig, men en tørkeprosess av betong tar tid. I bodområdet er det ikke snakk om en tørkeprosess av betong, men det blir utskiftning/tørking av fukt i taket. Her er luftingen god og det er ikke engang sikkert at man trenger tørkemaskin. Det vil håndverker se på etterhvert. Beboere trenger i alle fall ikke lenger å være bekymret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *