Viktig informasjon – rydd inngangspartier, svalganger og balkonger

Viktig informasjon om kommende arbeider på svalganger, inngangspartier på bakkeplan og på alle balkonger på svalgangsiden (KUN balkonger på svalgangsiden, dvs små luftebalkonger ).

Vi starter med vasking av panel på svalganger og balkonger på svalgangsiden tirsdag 24. Mai 2016 kl 0800. Dette gjelder også inngangspartier ved leilighetene i første etasje.
Alle balkonger, svalganger og inngangsparti må være ryddet for sykler, hagemøbler o.s.v. Blir det stående ting på deres balkong, utenfor deres dører på svalgangen eller bakkeplan eller andre steder, tar vi ikke ansvar for dette (heller ikke vannskader som evt oppstår på disse som følge av arbeidet som utføres).

Dette arbeidet vil ta ca en uke.

Vi starter også med maling av håndløpere på svalganger, blomsterkasser og benker i fellesområdet onsdag 25. Mai 2016 kl 0800, dersom været tillater det.
Du må derfor være oppmerksom på å ikke ta på håndløpere, sette seg på benker etc, fordi du kan få beis på deg.  Alle svalganger og områder rundt benker og blomsterkasser må være ryddet. Blir det stående ting på svalganger eller andre steder der det skal males/beises tar vi ikke ansvar for dette og evt malingssøl på dette.

Vi håper alle bidrar til at dette arbeidet lar seg utføre så enkelt og smidig som mulig for malerne fra Malermester Buer AS.logo-malermester-buer-300x190

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *