Tilbud fra INVA

Styret har fremforhandlet to tilbud fra INVA som man kan velge å benytte seg av dersom man ønsker eller har behov for å få en rørlegger til å se på ventilene tilknyttet radiatorer i egen bolig. INVA har gitt oss en rabatt på 15% for en periode på 60 dager. Vi bemerker at man selv må bestille direkte av INVA (inva@inva.no) og at man blir fakturert kostnaden direkte av dem. Tilbudet og priser for ulike tiltak finner du her:

Du kan også lese mer om fjernvarme her:
Fjernvarme | Lørenparken boligsameie (lorenparken.no)

I tillegg har vi innhentet et tilbud på bytte av termostater til digitale termostater. Dette er ikke noe man trenger å installere, men som man kan velge dersom man f. eks. ønsker å kunne regulere fjernvarmen ulikt for ulike tider på døgnet (nattsenking, dagsenking mv). Vi tenkte at dette kunne være interessant for noen, nå som strømprisene tidvis varierer og man med kommende ny måler (og egenvalgt strømleverandør) selv kan justere eget forbruk. Tilbudet finner du her:

2 tanker om “Tilbud fra INVA

  1. Hei Styret,

    Vedrørende dette tilbudet «Tilbud Honeywell Evohome 21.11.22»: Hva er totalbeløpet for en leilighet med 2 soverom og stue?

    På forhånd takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *